21.06.2024 – Ανακοίνωση σχετικά με την ώρα εξέτασης του υποχρεωτικού μαθήματος “Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο”


Προς αποφυγή προβλημάτων λόγω λανθασμένης πληροφόρησης των φοιτητών, ενημερώνουμε ότι η εξέταση του μαθήματος “Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο” θα πραγματοποιηθεί από τον Αναπληρωτή Καθηγητή Βασίλειο Γραμματίκα, σύμφωνα και με το Πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί, σήμερα, Παρασκευή 21 Ιουνίου και κατά τις ώρες 16:00-18:00.

19.06.2024 – Ανακοίνωση του εντεταλμένου διδάσκοντα κυρίου Παναγιώτη Πασχαλίδη για την εξέταση του μαθήματος “Πολιτική Επικοινωνία”


3. Πολιτική Επικοινωνία
Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι οι γραπτές εξετάσεις του μαθήματος Πολιτική Επικοινωνία θα πραγματοποιηθούν ως ακολούθως

την Τετάρτη 26/6

ΗΕ5.2019 – Πολιτική/ Επικοινωνία/ 13:00-15:00/ Αίθουσες Α και Β

Σημειώνω πως η ύλη για τις γραπτές εξετάσεις αποτελείται από τις 11 παραδόσεις του μαθήματος σε μορφή power point. Θα υπάρχουν 4 ομάδες ερωτήσεων (σωστό/λάθος, επιλογή σωστού από τρεις εκδοχές, αντιστοίχιση όρων σε δύο στήλες και ερωτήσεις μικρής ανάπτυξης).

Οι γραπτές εξετάσεις είναι ο τρόπος εξέτασης για όσες και όσους δεν πραγματοποίησαν απαλλακτική εργασία. Όσες και όσοι πραγματοποιούν απαλλακτική εργασία και δεν μου την έχουν στείλει μπορούν να μου τη στείλουν μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Όσες και όσοι μου έχουν ήδη στείλει θα ειδοποιηθούν για κάποια αλλαγή μόνο αν χρειάζεται.

Καλή συνέχεια!, Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Πασχαλίδης

19.06.2024 – Ανακοίνωση του εντεταλμένου διδάσκοντα κυρίου Παναγιώτη Πασχαλίδη για την εξέταση του μαθήματος “Ευρωπαϊκά Πολιτικά Συστήματα”


2. Ευρωπαϊκά Πολιτικά Συστήματα

Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι οι γραπτές εξετάσεις του μαθήματος Ευρωπαϊκά Πολιτικά Συστήματα θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 27/6 και ώρα 8 με 10 το πρωί.

Σημειώνω πως η ύλη αποτελείται από τις όλες τις παραδόσεις των μαθημάτων σε μορφή power point. Θα υπάρξουν 4 ομάδες ερωτήσεων, δηλαδή σωστό/λάθος, επιλογή σωστού από τρεις εκδοχές, αντιστοίχιση όρων σε δύο στήλες και ερωτήσεις μικρής ανάπτυξης.

Καλή συνέχεια!, Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Πασχαλίδης

19.06.2024 – Ανακοίνωση του εντεταλμένου διδάσκοντα κυρίου Παναγιώτη Πασχαλίδη για την εξέταση του μαθήματος “Πολιτική και Τέχνη”


1. Πολιτική και Τέχνη

Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι οι γραπτές εξετάσεις του μαθήματος Πολιτική και Τέχνη θα λάβουν χώρα την Πέμπτη 27/6 και ώρα 8 με 10 το πρωί.

Θα υπάρχουν 4 κατηγορίες θεμάτων, δηλαδή σωστό/λάθος, επιλογή σωστού από τρεις εκδοχές, αντιστοίχιση όρων από δύο στήλες και ερωτήσεις μικρής ανάπτυξης.

Η ύλη αποτελείται από όλες τις παραδόσεις σε μορφή powern point που βρίσκονται στο e-class.

Καλή επιτυχία!

Με εκτίμηση,

Ο διδάσκων,

Παναγιώτης Πασχαλίδης

10.06.2024 – Παράταση περιόδου διανομής συγγραμμάτων Εαρινού εξαμήνου 2023-2024


Σας ενημερώνουμε ότι στον σύνδεσμο https://eudoxus.gr/Files/Nea_Paratasi_Dianomis_Didaktikwn_Syggrammatwn_Earinou_2023_2024.pdf θα βρείτε το έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας σχετικά με την παράταση της περιόδου διανομής για τους φοιτητές.

Επισημαίνεται ότι η διανομή συγγραμμάτων στους φοιτητές θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024.

06.06.2024 – “Ξεκίνησε και εσύ τι νέα σου ζωή …. δίνοντας ζωή”


Ξεκινώ τη νέα μου ζωή…δίνοντας ζωή!

 

Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, υποστηρίζει τους σκοπούς και τους στόχους του έργου με τίτλο “Ξεκίνησε και εσύ τι νέα σου ζωή …. δίνοντας ζωή” .

Το πρόγραμμα έχει κατατεθεί στο πλαίσιο υποβολής προτάσεων στον άξονα “Πρόληψη και Προαγωγή Υγείας Ενηλίκων (Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού έργου- ΚΙΚΠΕ)” του χρηματοδοτικού προγράμματος Σημεία Στήριξης-Ροίnts of Support. Φορέας υποβολής και υλοποίησης του έργου είναι ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Ροδόπης «Δύναμη Ψυχής» και η ΑΜΚΕ με τίτλο “Συνάψεις”, ενώ η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του 6ου κύκλου του προγράμματος «Σημεία Στήριξης» και χρηματοδοτείται από το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού έργου ΚΙΚΠΕ.

Το πρόγραμμα προσδοκά να αλλάξει τον χαμηλό αριθμό εθελοντών μυελού των οστών που παρουσιάζει η χώρα μας στις ηλικίες 18-25, γι΄ αυτό καλεί τους φοιτητές να ενημερωθούν για τη δωρεά μυελού των οστών και να συμβάλλουν στην αύξηση των δοτών μυελού των οστών νεαρής ηλικίας.

Ενημερωθείτε  Ξεκινώ τη νέα μου ζωή….δίνοντας ζωή, και συμπληρώστε τη φόρμα υποστήριξης της δράσης Φόρμα Υποστήριξης

Κάντε like στο Facebook και Follow στο Instagram