6.8.2020 – Ανακοίνωση από Αν. Καθηγητή Κ. Δικαίο


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΌ ΚΩΣΤΑ ΔΙΚΑΙΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Τα μαθήματα Εισαγωγή στην Πολιτική Επιστήμη, Πολιτική Υγείας, Δημόσιο Μανατζμεντ (και οργάνωση διοικηση κοιν υπηρ) // Ελληνικό Πολιτικό Σύστημα, Πολιτικά και Κομματικά Συστήματα στον Σύγχρονο Κόσμο , Ιστορία Κοινωνικής Πολιτικής (όπως και αντίστοιχα μαθήματα προηγούμενων ετών μετονομασίες κλπ) θα εξεταστούν εξ-αποστάσεως με ερωτήσεις πολλαπλής σε σύντομο χρόνο.

για τον λόγο αυτό έχουν ‘δημιουργηθεί’ νέα “μαθήματα” στο ι-κλασσ με την διευκρίνιση ‘εξετασεις Σεπτεμ 2020’. Όσοι/ες οφείλουν κάποιο/α από τα μαθήματα αυτά και επιθυμούν να εξεταστούν ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ (επαν-)ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ “ΜΑΘΗΜΑΤΑ” ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΕΝ ΛΟΓΩι ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ .
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ “ΜΑΘΗΜΑΤΑ” : ένα για τους τρέχοντες πρωτοετείς (εγγραφή 2019 μονον) και ένα για τους παλαιότερους (εγγραφή έως και 2018)

—-

τα λοιπά μαθήματα όπως αγγλικά 1-4, μμε διαδίκτυο και πολιτική , κλπ θα εξεταστούν προφορικά, μέσω ειδικής ‘πλατφόρμας’ όπως τον Ιουλιο. θα υπάρξουν νέες διευκρινίσεις εν καιρώ.

καλό υπόλοιπο καλοκαιριού, καλή μελέτη, καλή επιτυχία

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣ