08.12.2022 – Ενημέρωση διάλεξης σεμιναριακού χαρακτήρα – Content Analysis


Αγαπητά μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, 

Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο του μαθήματος επιλογής του χειμερινού εξαμήνου ‘Κοινωνικά και πολιτικά Κινήματα’, ο προσκεκλημένος guest lecturer, Δρ. Παναγιώτης Πασχαλίδης, θα δώσει μία διάλεξη σεμιναριακού χαρακτήρα για τα μεθοδολογικά ζητήματα και την βήμα προς βήμα προσέγγιση ανάλυσης περιεχομένου (Content Analysis). 

Το σεμινάριο θα έχει διάρκεια 90 λεπτά, ξεκινώντας από τις 15.00. 

Όποιο/α μέλος της ακαδημαϊκής μας κοινότητας θέλει να παρακολουθήσει αυτό το πολύ ενδιαφέρον μεθοδολογικό σεμινάριο, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου (gsiakas@polsci.duth.gr) .

Ο Δρ Πασχαλίδης θα απαντήσει επίσης σε απορίες και συγκεκριμένα σας ερωτήματα για την μεθοδολογία. Οπότε, όποιος/α την αξιοποιεί για τις ερευνητικές του εργασίες, μπορεί να συμμετέχει και να θέσει περισσότερο πρακτικά ερωτήματα.

Ο διδάσκων του μαθήματος,

Επ. Καθηγητής Γ. Σιάκας

**** **** ****

Ο Παναγιώτης Πασχαλίδης είναι διδάκτωρ στο αντικείμενο των ΜΜΕ και της επικοινωνίας (Πανεπιστήμιο Paris III-Sorbonne Nouvelle, 2012). Είναι ερευνητής στο Πρόγραμμα Νοτιοανατολικής Ευρώπης του ΕΛΙΑΜΕΠ από το 2015 καθώς και ερευνητής στην Μονάδα Ερευνών Κοινής Γνώμης και Αγοράς του Πανεπιστημίου Μακεδονίας από το 2019.

Έχει διδάξει στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (2017- 2019) και στο Τμήμα Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (2020 – σήμερα).

Πραγματοποίησε τη μεταδιδακτορική του έρευνα στο Τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη (2013- 2015).