07.03.2023 – Ημερίδα με θέμα: “Ελληνοτουρκικές Σχέσεις: ανάμεσα στην ένταση και στην διπλωματία των σεισμών και των κοινωνιών”


Την Τετάρτη, 8/3/2023 και ώρα 19:00 στην αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου στην Κομοτηνή θα πραγματοποιηθεί επιστημονική εκδήλωση με τίτλο “Ελληνοτουρκικές Σχέσεις: ανάμεσα στην ένταση και στην διπλωματία των σεισμών και των κοινωνιών” και ομιλητές τους κ. Κ. Αντωνόπουλο, Καθηγητή Δημοσίου Διεθνούς Δικαίου ΔΠΘ, κ. Σ. Σέρμπο, Αν. Καθηγητή Διεθνούς Πολιτικής ΔΠΘ, κ. Ν. Παπαναστασόπουλο, Επ. Καθηγητή Διεθνούς Πολιτικής ΔΠΘ.

Στη συζήτηση παρεμβαίνει ο κ. Άγγ. Συρίγος, Υφυπουργός Παιδείας, Αν. Καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής, Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Σωματείο ‘Ομάδα Ενασχόλησης με την Πολιτική Επιστήμη’, το Εργαστήριο Γεωπολιτικών Αναλύσεων και το Εργαστήριο Διεθνούς Δικαίου και Διεθνών Σχέσεων ‘Κρατερός Ιωάννου’.

Η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο των μαθημάτων ‘Στρατηγικής’ και ‘Ευρωπαϊκής Ιστορίας’, ‘Ιστορίας του Ελληνικού Κράτους’ του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ).