09.07.2023 – Ανακοίνωση του Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Κωνσταντίνου Δικαίου σχετικά με την εκδήλωση καθομολόγησης του Τμήματος


Αγαπητές και αγαπητοί απόφοιτοι,

Συγχαρητήρια για την ολοκλήρωση των σπουδών σας.
Εκ μέρους των συναδέλφων μου και τού διοικητικού προσωπικού τού Τμήματος, σάς ευχαριστώ για την τετραετή παρουσία και συμμετοχή σας στο Τμήμα μας.
Επιτρέψτε μου μερικές παρακλήσεις και προτροπές για να πραγματοποιηθεί όμορφα η τελετή μίας σημαντικής μέρας τής ζωής σας.
α/ να ακολουθήσετε προσεκτικά το χρονοδιάγραμμα που ήδη υπάρχει
β/ να ενημερώσετε συγγενείς και φίλους σας ότι θα μάς στεναχωρήσει πάρα πολύ η χρήση ηχητικών μέσων (‘κόρνες’, ‘καραμούζες’, ‘μπουρούδες’) κατά την τελετή και ιδιαίτερα την στιγμή ανακοίνωσης ονομάτων. Το ίδιο ισχύει και για ‘βαρελοτάκια με κονφετί’ τα οποία μάλιστα αφήνουν και σκουπίδια στην αίθουσα μια δυσκολεύει μετά. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. (στην αυλή παρά τις όποιες επιφυλάξεις μου, μπορείτε να γιορτάσετε)
γ/ μετά την παραλαβή τού πτυχίου σας να επιστρέψετε κανονικά στην θέση σας, έως την ολοκλήρωση παράδοσης πτυχίων. Αν το επιθυμείτε μπορούν έως 2 ΔΥΟ άτομα να σάς υποδεχθούν όταν κατεβείτε τα σκαλάκια (για την ανθοδέσμη σας!!) αλλά μετά και τα άτομα αυτά να επιστρέψουν στις θέσεις τους, μέχρι το πέρας.

δ/ μετά την ολοκλήρωση προτείνω μια ‘ομαδική’ φωτογραφία όλων μαζί επάνω στο βάθρο.

Σιδεροκέφαλοι και καλή επιτυχία στην ζωή!!

Κώστας Δικαίος
Αναπλ. Καθηγητής
Αναπλ. Πρόεδρος Τμήματος