15.05.2024 – Πρόσκληση συμμετοχής εθελοντών/τριών στην ημερίδα του Τμήματος για τις ευρωεκλογές 2024


Αγαπητοί φοιτητές, Αγαπητές φοιτήτριες,

Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε πως την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024 θα πραγματοποιηθεί η ημερίδα του Τμήματος μας με αντικείμενο τις ευρωεκλογές του 2024 και θέμα “Επιλέγουμε για το μέλλον της Ευρώπης, σε έναν κόσμο που αλλάζει”.

Η ημερίδα μας θα έχει τρία μέρη. Στο πρώτο μέρος, στο ακαδημαϊκό πάνελ, θα συζητήσουμε για τις τάσεις της ελληνικής κοινής γνώμης και για το κομματικό σύστημα. Στο δεύτερο, στο δημοσιογραφικό πάνελ, εκπρόσωποι μέσων ενημέρωσης θα δώσουν την δική τους οπτική, ενώ στο τρίτο, υποψήφιοι/ες για την ευρωβουλή θα συμμετέχουν σε μία ανοιχτή συζήτηση με εσάς, τους φοιτητές/τριες του Τμήματος μας. Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα.

Με το παρόν μήνυμα, σας απευθύνουμε σχετική πρόσκληση να συμμετέχετε στην ημερίδα είτε ως εθελοντές, συμμετέχοντας σε ζητήματα οργάνωσης της -όπως υποδοχή προσεκλημένων, μέριμνα για την ταξιθεσία και την γενικότερη αρωγή στον χώρο- ή και ως συντονιστές/τριες συμμετέχοντας σε ερωτήσεις και στη συζήτηση με τους υποψήφιους.

Το χρονοδιάγραμμα είναι το εξής:

  • η πρόσκληση συμμετοχής ως εθελοντές/ντριες είναι ανοιχτή έως την Κυριακή 19.5 στις 23.55. Η συμμετοχή σας μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω αυτού του συνδέσμου:  https://forms.office.com/e/uPJ0V4fBG5
  • τη Δευτέρα 20.5 θα ενημερωθείτε για την επιλογή σας,
  • την Τετάρτη 22.5 το απόγευμα, σε χρόνο για την οποίο θα ενημερωθείτε τη Δευτέρα, θα πραγματοποιήσουμε μία συνάντηση συντονισμού και προετοιμασίας για την ημερίδα μας,
  • την Πέμπτη 23.5 θα πραγματοποιηθεί η ημερίδα από τις 11.00  – 17.00 στο Κεντρικό Αμφιθέατρο μας.

Θα χαρούμε να συνεργαστούμε και σε αυτήν την ημερίδα. Εννοείται, πως για οποιαδήποτε απορία, είμαστε στη διάθεση σας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Η οργανωτική Επιτροπή,

Κώστας Ελευθερίου & Γιώργος Σιάκας