Επιτυχία Φοιτητών του Τμήματος στο διαγωνισμό Thrace Negotiations Tournament


Πρωταθλήτρια η ομάδα του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης στο  Thrace Negotiations Tournament (2024)

Η ομάδα «Διεθνολόγοι» του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης αποτελούμενη από τους Μανώλη Γιανναράκη, Κωνσταντίνο Μεταξωτό και Αλέξανδρο Μουρατίδη είναι η πρωταθλήτρια ομάδα στο φετινό Thrace Negotiations Tournament (2024). Η ομάδα, σημειώνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις στις απαιτητικές φάσεις του διαγωνισμού, επικράτησε στον τελικό, συνεχίζοντας την παράδοση στον εν λόγω διαγωνισμό, καθώς πέρσι ένας άλλος φοιτητήςτου Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης, ο Ιωάννης Μιχαηλίδης είχε φτάσει στα ημιτελικά.

Η ομάδα, σ’ όλη της την πορεία, τελούσε υπό την ακαδημαϊκή επίβλεψη του Επίκουρου Καθηγητή Διεθνούς Πολιτικής του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης κ. Ν. Παπαναστασόπουλου.

Ο 4οςΔιαγωνισμός Διαπραγμάτευσης στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη διοργανώθηκε από το American Space – Xanthi Tech Lab του Δήμου Ξάνθης με την υποστήριξη του Εργαστηρίου Επιχειρηματικής Καινοτομίας, Δημιουργικότητας και Ανταγωνιστικότητας (BICC) του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας και του SDG (Sustainable Development Goals) Hub του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.